Kedvcsináló PDF Nyomtatás E-mail
Programok - LÖSZ Hagyományőrző Mulatság
Írta: Sulyok Zoltán   
2016. június 01. szerda, 11:26

Egy kis kedvcsináló LÖSZhöz: Pénteken 15 órától, szombaton de. kilenc órától folk kocsma a legjobb zenékkel. Szombaton a Kéktói Ménes lovas kivonulása is jelen LÖSZ a Hódtóban. Velük nagy kiszerelésben találkozhattok a maguk szervezett Kéktó Fesztiválon június 24- 26 között. Állatvédelem- Természetvédelem: kutyás bemutatót írtuk már, viszont érdekes, hasznos kezdeményezés is helyt kap rendezvényünkön. Kisállat Fizioterápia néven van Vásárhelyen egy szerveződés, mely Ádász Lilla vezetésével kedvenceink életét hivatott egészségesebbé tenni.
A kultúrát erősítve ugyancsak szombaton 17 órától színpadon a Sungazers, mely progresszív rock utazás, vizuális vetítéssel, melyet a Dél- Alföldi Művészeti Kör irodalmi műsora követ majd. Az esti népzenés, Kankalinos demulasst pedig a hangulat csinálás ifjonc nagymesterei, a Pilvaksz Coffee Shop fogják betetőzni, 21 órától.

Kézműves kirakodóknak, civil szervezeteknek a LÖSZ Kulturális Fesztiválon való megjelenés, kipakolás, árusítás INGYENES, viszont saját installáció szükséges! Maga a rendezvény INGYENES, szóval a minőségi, szívből kiadott programokat, szívből jövő előadókat tiszteljétek meg mindannyian! A passzivitás bűn, a kiarikásostor öltöztet, szóval hajrá!

 
Top joomla templates, personal website hosting.