Rendezvények szervezése

Intézmények, cégek, magánszemélyek részére állunk rendelkezésre a legváltozatosabb programok összeállításával, lebonyolításával, számlaképesen.

Bővebben...
 
Dél-alföldi Népi Est

Hódmezővásárhely és térsége néptáncosai, népzenészei mutatkoznak be. Népi ruhák, autentikus muzsika, táncház, vásári bábjáték gyermekeknek szolgáltat kellemes szórakozást délutántól késő estig.

Bővebben...
 
Zöld Szikla Rock Est

Hódmezővásárhely és térsége zenekarai, művészei mutatkoznak be. Az együttesek a különböző alternatív, rock és metal stílusokban adnak elő élő produkciót, tehetséges zenészek közreműködésével.

Bővebben...
 


Részletek a "Szolgáltatások" menüpont alatt.


 
Doromb Találka
Programok - Zöld Szikla programok

 
2014 zölden, sziklakeményen!

Íme egy cikk a vasarhelyihirek.hu oldalon idei terveinkről :)

Továbbá ne hanyagoljátok facebook oldalunkat sem, hajrá!

 
2017-re tervezett eseményeink, moccanásaink

 

Április 29. Szombat: Természet és Hagyomány: Ökötalálka

a Tiszta Tisza projekt keretein belül

Július 14-15: LÖSZ Hagyományőrző Mulatság

Október 20-22: HÓDSTOCK 12 FESZTIVÁL

Szóval naptárba be, ablakot le! :)

 
Természet és Hagyomány Ökotalálka

 

A Természet őszinte.
Az Ökotalihoz pár dolog. Ha nincs erőd (persze miért ne lenne?) kilenckor a Kossuth térről velünk Mártélyra kikerekezned, akkor a parton lévő fa játszótérnél, főzőhelyeknél bekapcsolódhatsz a programokba. Kiérkezésünk után szusszanunk egyet, majd sajátos tanösvénytúrára indulunk. A minket körbeölelő Flora és Fauna beszippantása mellett, a tanösvények létrehozásának, szerepének, kivitelezésének, fenntartásának vagy épp elhanyagolásának, a zöld rendszer buktatóinak hátterébe is betekintést nyerhetünk.
Visszatérve az alaptáborba, doromb szóra költhetjük el ebédünket, ami bográcsos hallé LÖSZ, Csengeri András barátunk jóvoltából. Az étel a készlet erejéig szól, s a kerékpárosok, lovasok előnyt élveznek. Autósok is kapnak aztán persze... (:
A népi dallamokért, s hangszerbemutatóért Páli Tibor zenészt, gyűjtőt, fizikust éljenezhetjük.
Ebéd után szabadon pihenhetünk ezen pompás körzetben, illetve megismerkedhettek az Ete Népe Egyesület munkásságával is, kik mártélyi székhelyűek, s a népi értékek felsorakoztatásában, megőrzésében jeleskednek!

Amennyiben eső LÖSZ, találunk megoldást, hogy Mártélyon a bázisunk, a főzés fedett helyen legyen! A túra megy mindenféleképpen, hisz szélsőségesebb időjárásban, a Természet még érdekesebb arcát mutatja, s mi sem vagyunk vajból. Kérünk mindenkit, az időhöz öltözzön! Kerékpárral csak a legvadabbak esőben, többiekkel találkozunk a helyszínen, ami a bográcsozós platz.

Gyertek!

 Top joomla templates, personal website hosting.