Természetvédelem
A dolgos csapat PDF Nyomtatás E-mail
Aktivitás - Természetvédelem
2015. május 01. péntek, 15:12

 
A szemetek ellen PDF Nyomtatás E-mail
Aktivitás - Természetvédelem
2014. szeptember 10. szerda, 13:11

Kedves Zöld Sziklások! E hónap végén egy természetközeli programra invitálunk benneteket, minek keretein belül a Tisza Barci rét szakaszát tisztítjuk meg, ökotúrával spékelve. A területet folyamatosan ellenőrizzük, rendezzük a Tiszta Tisza projektünkhöz illeszkedve, így nem ijesztő mértékű a szemét. Szombati indulás a Kossuth térről történik 09:00 órakor kerékpárral, vagy a Bodzási út végén, a körforgónál is csatlakozhattok 09:30- kor. Onnan gyalog folytatjuk az utunkat artezi kutat érintve (kulacsok tölthetőek), majd az ártérben bandukolva, vadregényes ösvényeken. Rossz időjárást mi nem ismerünk, csak megfelelő öltözetet, így ne ijedjen meg senki az indulást fontolgatva, jöjjön! Kérünk mindenkit, csatlakozzon, illetve szórja ezen információnkat, hogy minél több emberkét tudjunk kicsábítani a Természetbe! Hálalujja és aba!

 
Tiszta Tisza projekt PDF Nyomtatás E-mail
Aktivitás - Természetvédelem
Írta: Sulyok Zoltán   
2012. november 12. hétfő, 13:33

Az idei év egyik záró akkordjához érkeztünk a Tiszta Tisza projektünknél. A Körtvélyesi holtágból kell felpakolnunk jó pár csónak roncsot teherautóra, 14-én, most szerdán 14 órakor! A munka kb. 3 órát vesz igénybe. Kérjük, aki tud, segítsen, hogy békében pihenje a terület a téli időszakban! Hálalujja! aba
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
Tiszta Tisza projekt - Körtvélyes PDF Nyomtatás E-mail
Aktivitás - Természetvédelem
Írta: Sulyok Zoltán   

Kedves Zöld Barátaink! A hetekben egyik pénteken szükségünk lenne a segítségetekre! Mint aktív természetvédők kellene a körtvélyesi terepen rendet tennünk, közmunkás és kisgép jelenlét segítségével. A munka nem megfeszítő, csupán aktív lenne. Alapítványunknak a jövőhét péntek (október 5.) megfelelne nagyon! A reggeli órákban kezdenénk, de ha délután csatlakozik bárki, annak is örülünk. A munka KNP és a VM közreműködésével valósul meg, a Tiszta Tisza projektünk részeként! Kérek mindenkit üzenjen, és csatlakozzon ha belefér!
Nagyon köszönjük!

 
«ElsőElőző1234KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 4

Top joomla templates, personal website hosting.